Köper inte att Krajinovic ska bli överkörd av Tomas Berdych. Man kan förvisso aldrig bedöma Berdych beroende på hur han spelat matcherna innan, då är man stekt. Han är en sån spelare som kan höja sig ordentligt efter plattmatcher, det såg vi inte minst när han spred bollar som en amatör mot Bachinger för att matchen efter köra över Paire. Och jag kan säga att det knappast är det enda exemplet.

Men kollar man på oddsen värderas han som en topp 15-spelare nu. Eller så är det Krajinovic som värderas för lågt, beror lite på hur man ser det. Krajinovic är en extremt bra inomhusspelare som egentligen bara gjorde två dåliga matcher av elva som han spelade inomhus förra året. Och med tanke på hur han inlett Montpellier så här långt så kan man utan tvekan konstatera att han är het. Obreakad mot både Mahut och Goffin, det om något indikerar på bra form.

Det kommer bli ett jävla pangande i den här matchen, båda kommer att försöka slå först och driva på spelet och med tanke på hur lite Krajinov missar nu så har jag svårt att tro att Berdych ska köra över honom. Jämna match att vänta med andra ord.

+3,5 games till 1,94 hos Unibet , LeoVegas eller 888sport får bli spelet. Ska sitta om Krajinovic nyper ett set.

This is the stats tab
This is the post tip