bet365 livestreamar matchen.

Före detta toppspelaren Nalbandian ställs mot landsmannen tillika grus- och vollypecialsten Berlocq som kanske är i sin livs form. Han är mest känd för sina framgångar i dubbel men förra veckan nådde han sin första ATP-final (förlust mot Almagro) och i fösta omgången i Buenos Aires slog han ut Gilles Simon, eller, det ska nog sägas att han slaktade Simon och vann nästa 70% av poängen. Berlocq skickade in nästan 80% av sina förstaservar och vann över 80% av dessa - rusktigt imponerande, särskilt mot världstolvan Simon.

Nalbandian har 2-0 i matcher mot Berlocq, den senaste på gruset i Santiago med 2-1 i set. Även han har en väldigt bra form och vann senast mot Monaco med 6-3, 6-1 och skickade ut Simon i Sao Paulo förra veckan.

Det är upplagt för en riktigt jämn match och hemmapubliken lär njuta. Det låga oddset på Nalbandian är i min mening inte riktigt befogat. 2-0 till Berlocq betalar 4,75 men det kanske är att ta i.

Det är dock två spel som jag ser bra värde i. Carlos Berlocq att vinna minst ett set till 1,69 eller överspelet på 21,5 till 1,78 på Bwin .

This is the stats tab
This is the post tip