När en spelare som Berrettini, med en så pass bra serve, får 6.5 games försprång på Federer. Då måste keramiken åka in. Federer har inga bra returer och i synnerhet inte på gräs, lär blocka tillbaka det mesta och i slutändan kommer det säkert bära frukt men att det betyder inte nödvändigtvis att han kommer krossa Berrettini.

Italienaren har vunnit över 80% förstaservar i samtliga tre matcher och över 50% andraservar i samtliga matcher. Säger en del om vilken enorm serve han faktiskt har. Sen räcker det ju med att kolla på gräsresultaten den här säsongen: 11-1 med vinster mot en handfull grässpecialister.

Skulle säga att Berrettini angränsar till topp 15 på gräs och med tanke på vilken serve han besitter så ska Federer inte kunna krossa honom - förutsatt att han inte får fullständig soppatorsk.

Genom åren är det framför allt spelare med tunga servar som har hotat Federer på gräs. Zverev, Raonic, Anderson har slagit honom och samtidigt har spelare som Tsonga, Cilic och Kyrgios nypt set.

Räknar med att det blir minst ett tiebreak och inga dubbelbreaks i något set och då sitter ju 6,5 hur enkelt som helst. Finns till 1,70 hos Unibet .

This is the stats tab
This is the post tip