Berrenttini har gjort ungefär vad han ska i den här turneringen, men han slår inte Kohlschreiber. Det går typ inte att stoppa honom i München. Spelar fullständigt fläckfritt just nu och är erkänt bra i de här tyska grusturneringarna. Han har inte slagit Seppi och Khachanov för att åka ut mot Berrettini i sin favoritturnering.

Kohlschreiber höll sig obreakad mot Seppi och var bara hotad i ett servegem mot Khachanov. Då ska man ha i åtanke att både Seppi och Khachanov är två riktigt bra grusspelare.

Berrettini har sin serve och kommer hålla Kohlschreiber borta i en stor majoritet av servegemen, men jag tror att tyskens returteknik på andraservar kommer fungera väldigt bra mot Berrettini. Han vet att han kommer vinna de flesta baslinjeutväxlingarna och backar därför bak så långt som det är möjligt på andraservar.

Sen måste man fråga sig hur länge Berrettini orkar ånga på? Han har en full turnering förra veckan och två matcher här i München – samtliga matcher i tuffa förhållanden så det måste ge utslag väldigt snart.

Som sagt, historiskt är det här Kohlschreibers överlägset bästa turnering. Han har tre titlar och ytterligare tre final i München. Och tittar man på hur han spelar nu så är det inte förvånande.

Till 1,67 åker polletterna in hos SpeedyBet .

This is the stats tab
This is the post tip