Nej, mina herrar.... en värphöna begriper att matchen mellan Berrettini och Alexender Zverev kommer gå över 19,5 games. Alltså, precis allt talar för det:

Zverev har två raka turneringssegrar och kommer aldrig gå för fullt här. Det spelar ingen roll hur överlägsen han varit senaste veckorna. Det luktar reaktion utan dess like i den här matchen. Jag menar, Zverev är den enda spelaren som faktiskt kan utmana Nadal om titeln i Roland Garros och han är nog medveten om det själv. Att han skulle bränna ut sig i Rom efter två raka titlar...nej, dessutom känner jag igen det här. Zverev tankade i Cincinnati förra året för att kunna maxprestera i US Open....det gick inte så bra i US Open dock, men tendeserna finns där och då kommer en motiverad hemmaspelare vara livsfarlig för honom.

Berrettini gick obreakad i första omgången mot en formstark Tiafoe, det var förresten just Tiafoe som slog Zverev i tre set när Zverev tankade i Cincinnati. Kanske ett tecken? Jag hörde förresten någon som sa att Berrenttini inte var någon vidare grusspelare. Det stämmer inte, han är en bra grusspelare. Enda problemet är att man inte riktigt vet var han står på gruset. Det var lite mindre än ett år sedan som han breakade ordentligt och efter genombrottet han det liksom knappt spelats något grus.

Jag tycker att 7,75 är väldigt lockande här på italienaren, men som sagt, en värphöna begriper att det här kommer bli match. Därför skickar jag in polletterna på över 18,5 games till 1,60 och fyller på med över 19,5 games till 1,87 hos Bethard .

This is the stats tab
This is the post tip