Det här måste ju bara Daniel Brands vinna tämligen enkelt. Alltså, han är ju en inomhusspecialist av rang och möter en väldigt formsvag Stephane Robert i Orleans. Ganska starkt startfält i Orleans, så även om det är en challenger så är det nära ATP-nivå på eventet.

Det som gör Brands till en magnifik inomhusspelare är framför allt hans serve som absolut är topp 20 i världen, och när han var som bäst för ett par år sedan höll hans forehand topp 10-klass. Ett par skador senare återfinns han just nu en bit innanför topp 200. Men som sagt, han har alla egenskaper man behöver som inomhusspelare.

Det har inte direkt Robert som lever enormt mycket på sin snabbhet. Det går bra emellenåt, men hans serve kommer vara i spel så vansinnigt mycket oftare än Brands och när tysken får övertaget i duellerna kommer det innebära trassel för Robert. Sen gillar ju Robert att slice sin backhand och Brands är väldigt duktig på att slå slicade bollar så rent spelstilsmässigt passar nog det här Brands väldigt, vädligt bra.

Iskall är han nu också, fransosen, ingen vinst sedan Wimbledon vilket innebär fem raka förluster – samtliga spelare rankade utanför topp 100, inget toppenbetyg direkt.

Nej, Daniel Brands till 1,53 är ett kanonlir.

This is the stats tab
This is the post tip