Alltså, vad ska man tro om Dustin Browns motivationsnivå här i Båstad? Efter en klart godkänd grässäsong väljer han att åka till Båstad för att han är direktkvalificerad - istället för att kvala in till ATP Hamburg eller varför inte spela gräs i Newport.

Så det här känns som ett bekvämt beslut av Brown att åka till Båstad och dessutom ska man veta att grus är hans sämsta underlag. Det är svårare att, med framgång, spela aggressivt på grus och även om Bedene fick problem med Arvidsson i första omgången så ska han vara för bra för Brown på grus. Hemmaspelare i första omgången är sällan att leka med.

Hur som helst, Brown fick en drömlottning i första omgången i form av De La Nava som är både skadad och extremt formsvag. Han vann den matchen enkelt, men jag är övertygad om att det här blir hemsk mkt tuffare.

Jag tror att den här trötta turneringen betyder med för Bedene än vad den gör för Brown. Britten är noggrannare än vad Dustin är och med tanke på hur långsamt det är i Båstad så tror jag att Bedene kommer nöta ner Brown på backhandsidan. Där är han väldigt osäker emellanåt.

Gillar 1,50 hos William Hill

This is the stats tab
This is the post tip