Väldigt bra skrälläge för Dustin Brown här. Kombinationen Brown på gräs – utan att släppa break i kvalet – på hemmaplan – mot en spelare som gör gräsdebut. Då ska det var någon riktigt vass grässpelare för att Brown ska vara underdog.

Nu är det alltså Millman som står för motståndet som blir lite överskattad på gräs bara för att han är australiensare. Då tycker folk automatiskt att han är bra på gräs, riktigt så lätt är det inte. Men visst, oduglig är han inte.

Däremot vet man ju hur fruktansvärt bra Brown kan vara på gräs när han får till det. Och med tanke på det här kvalet så...han tycks vara i gott slag.

Stuttgart är den klart snabbaste grästurneringen på touren. Det är en relativt ny grästurnering och Brown gör sitt första framträdande här, och han tycks trivas. Millman var på plats förra året och rök i raka set i första omgången.

På en gräsranking tycker jag inte att Millman ska vara jättelångt framför Brown och lägg till den form som Brown visat nu i kvalet så kommer det här bli en jämn match och spelvärdet ligger utan tvekan på tysken.

2,40 får man hos SpeedyBet .

This is the stats tab
This is the post tip