De regerande mästaren Carlos Alcaraz är storfavorit i mötet mot Frances Tiafoe. En motståndare som spanjoren har 1 - 1 mot i inbördesmöten. Sist de drabbades samman var i US Open för två år sedan, där världstrean gick segrandes ur en fem set duell. Även denna gång kan det mycket väl bli en längre kamp. Här är mitt speltips!

Förberedelserna inför denna Grand Slam kunde ha varit bättre för Alcaraz, som vann en match mot Francisco Cerundolo och torskade nästa mot Jack Draper. I Wimbledon har inte spelet varit helt på topp, då det har krävts minst ett tiebreak i båda möten mot Mark Lajal och Aleksandar Vukic - som han båda har vunnit i tre raka set.

Under tiden har Tiafoe vuxit i turneringen. Den sega starten mot Matteo Arnaldi, där ett 0-2 underläge vändes till avancemang, följdes upp med en imponerande prestation mot Borna Coric. Kroaten hade inte mycket att sätta emot och besegrades med 0-3. Tiafoe visade även prov på en stark mental styrka, som gör honom farlig.

En lång tillställning!

Trots fin form och bra prestationer på gräs har inte Tiafoe riktigt det som krävs för att slå ut titelförsvararen. Däremot är Tiafoe mer än kapabel till att fajtas långt och göra en match av det hela.

Mina pengar läggs på att Alcaraz vinner och att mötet slutar över 32,5 games, till 2.13 i odds, hos Bethard .

(Spelet hittas under "vinnare och totalt antal game")

This is the stats tab
This is the post tip