Det är ett helt amerikanskt möte när Christopher Eubanks tar sig an Ben Shelton, för första gången på ATP-touren. Spelarna har mötts två gånger tidigare på Challenger-nivån, där Shelton har gått segrandes ur båda dueller. Båda gånger har det varit långa tillställningar. Mitt speltips blir att även detta möte blir långt.

Eubanks är lite av en late bloomer, som är spännande att följa. Efter Franska Öppna har han haft en lång grässäsong, med tre avklarade turneringar på detta underlag redan. Så han är varm i kläderna. I Mallorca har han besegrat Michelsen, genom att vinna det tredje setet 7-5, efter att ha förlorat det andra i tiebreak. Att spela långa matcher på gräs är han van vid.

20-årige Shelton har spelat i London förra veckan, där J.J. Wolf besegrades i två raka tiebreak innan det blev en förlust mot Lorenzo Musetti, i tre set. På grund av bra rankning har Shelton fått stå över den första omgången, men är utvilad och laddad. Samt väldigt svår att bryta på ett underlag som han trivs med bra.

Långkörare igen?

Spelbolag har Shelton som en klar favorit till seger. Men det kommer vara svårt att skilja spelarna åt. Båda är urstarka i sina egna servegame. Då det mesta talar för att detta blir en knepig tillställning är chanserna stora att det blir många spelade games.

Mitt spel blir att matchen slutar över 23,5 games totalt, till 1,79 i odds hos Unibet .
This is the stats tab
This is the post tip