I en semifinal i ATP Mallorca ställs Christopher Eubanks mot Lloyd Harris. Två spelare som känner varandra mycket väl, efter att ha mötts hela sex gånger. Fem av dessa har varit på Challenger-nivån. På ATP:n har Harris vunnit deras det enda mötet. Chansen till en ytterligare seger är stor och vinnaroddset bra nog för att få mitt speltips.

Under i princip hela turneringen har Eubanks fått kriga till sig segrar. Först mot luckyloosern Michelsen och sedan Shelton. I båda möten blev det en tresetare som fällde avgörandet. I kvarten besegrades Rinderknech, efter att Eubanks hade vunnit båda tiebreaks. Alla marginaler har varit på hans sida. Något som inte håller för evigt.

Harris fick slita hårt i kvalet, då han tog sig förbi Vesely och Michelsen. Båda matcherna vanns med 2-1 i set. I båda möten hamnade Harris under men vände alltså och vann. Starkt, så klart. I huvudturneringen har sedan Zapata Miralles och kvalspelaren Safiullin besegrats i raka set, likaså Kotov där Harris aldrig blev bruten.

Final för Harris?

Det har varit en stark comeback från Harris, som har varit rankad 31:a som bäst, efter att ha missat större delen av förra säsongen. Sydafrikanen är tillbaka med besked och bör ses som en klar favorit mot ojämne Eubanks.

Mitt spel blir att Harris vinner och tar sig till finalen, till 1.91 i odds, hos bet365 .
This is the stats tab
This is the post tip