Spelbolag har Coco Gauff som en klar favorit att besegra Karolina Muchova, i semifinalen i US Open. Enligt vinnaroddset ska Gauff gå segrandes ur duellen två gånger på tre försök. Låter vettigt. Spelarna möttes så sent som i Cincinnati finalen nyligen, för första gången, där Gauff vann med siffrorna 6-3, 6-4. En ny kort tillställning är att vänta.

Världssexan Gauff, bara 19 år, är i toppslag, med 3 titlar i år. I denna Grand Slam har hon tagit sig förbi kvalspelaren Siegemund och därefter Andreeva, Mertens, Wozniacki och senast Ostapenka - som slog ut ettan Iga Swiatek. I kvartsfinalen mot Ostapenko förlorade Gauff endast två games totalt. I och med de stora framgångarna är hon nu favorit till att vinna hela turneringen.

Tjeckiskan Muchova har också gjort en fin turnering. Medan hon har slagit wild-card spelaren Hunter och därefter Frech, Townsend, Wang och Cirstea så har Muchova bara tappat ett enda set i turneringen. Mäkta imponerande! I kvartsfinalen mot Cirstea vann Muchova det första setet blankt och tappade bara 3 games därefter. Spelet stämde då, helt och hållet.

Starten blir avgörande!

Gauff spelade i världsklass sist och är en rättvis favorit till seger. I min bok borde detta återigen bli en kortare affär, där den spelaren som tar initiativet och vinner det första setet även klarar av att hålla spelet och vinna hela mötet. Antingen Gauff eller Muchova.

Mitt spel blir att matchen slutar under 22,5 games, till 1.78 i odds, hos Pinnacle.
This is the stats tab
This is the post tip