Det kan mycket väl bli en repris från mötet i Australiska Öppna, då Cameron Norrie ställs mot Alexander Zverev. Då avgjordes mötet i ett femte set tiebreak där världsfyran gick segrandes ur duellen. Zverev är en given favorit även i denna batalj, men Norrie har spelat bra och kan sätta käppar i hjulet. Här är mitt speltips!

Formen inför denna Grand Slam har inte varit lysande, även om Norrie inte på något sätt har varit dålig. Dock har han lyckats hitta sin högsta växel och därmed slagit Diaz Acosta och Jack Draper - båda i tre raka set. Det skojar man inte bort, så klart, speciellt då spelet har varit utmärkt. Då formen är på topp är han en farlig utmanare.

Grässäsongen för Zverev har inneburit en seg start med en hel del krigande. Segrarna har inte kommit enkelt i Halle, där Hubert Hurkacz blev för svår. I London har spelet sett betydligt bättre ut, där Carballes Baena och Giron har slagits utan krångel. Men dessa herrar har inte heller bjudit på något större motstånd. Tuffare blir det nu.

Norrie håller jämna steg!

Med tanke på hur pass jämnt det var sist spelarna möttes så går det inte att bortse från att även denna fajt kommer bli tuff. Speciellt då Norrie är i högform och har publiken i ryggen. Då är det svårt att tro på någon parkpromenad för Zverev.

Mina pengar läggs på att Norrie täcker handikapp linan på +5,5 games, till dubbla pengar i odds, hos Unibet

This is the stats tab
This is the post tip