Huvudturneringen ATP Indian Wells Masters inleds med ett möte mellan Christopher O'Connell och den betydligt bättre rankade Jack Draper. Två spelare som inte har ställts mot varandra på nästan fem år. 22-årige britten har fått en bra start på säsongen och är given favorit till att ta sig förbi australiensaren. Här är mitt speltips!

Året inleddes piggt då O'Connell besegrade Rinderknech och Shevchenko innan Korda blev för svår i Adelaide. I Australiska Öppna blev det en seger över Cristian Garin innan förlusten mot Ben Shelton. Därefter har spelet varit ömsom vin, ömsom vatten - fast mest vatten. O'Connell har haft svårt att hitta en jämn nivå och sliter med att bryta sig in i topp 50 på rankningen.

Draper är 37:a i världen och kommer från en stark insats i Acapulco. Tre spelare i form av Tommy Paul, Yoshihito Nishioka och Miomir Kecmanovic besegrades minst sagt komfortabelt, i raka set. Det var inte många games som Draper tappade under den tiden. Draper tog även ett set mot Alex De Minaur innan han fick ge upp matchen i tredje set - på grund av illamåendet.

Draper numret större!

Rapporter visar att det inte är någon större fara med Drapers hälsa. Då han har visat prov på strålande form är det svårt att se hur en ojämn O'Connell ska kunna sätta käppar i hjulet. Tvärtom borde detta i stället bli en ny bekväm seger för britten.

Mitt spel blir att Draper täcker handikapp linan på -3,5 games, till 1.73 i odds, hos bet365 .
This is the stats tab
This is the post tip