Förstaseedade i Guangzhou Challengern, Christopher O'Connell väntas få en en ny parkpromenad när han i kvartsfinalen ställs mot Terence Atmane. Givetvis har spelbolagen O'Connell, som är rankad som bäst just nu, på plats 53 i världen, som en storfavorit i matchen. Mitt speltips landar på att han återigen klarar sig utan någon setförlust.

Innan ATP-touren inleds nästa vecka i Asien har australiensaren O'Connell valt att ställer upp i en längre division och spela tennis. Efter att ha åkt ut tidigt mot US Open finalisten Daniil Medvedev har O'Connell vunnit en Challenger i Shanghai där Yosuke Watanuki besegrades i raka set, i finalen. Något set alls tappade inte O'Connell. Den fina formen har hållit i sig i Guangzhou, där Palan och Kadhe också har slagits i raka set.

21-åriga fransmannen Terence Atmane är också inne i sin bästa rankning någonsin - på plats 173 i världen. Även har han en Challenger seger, som kom innan US Open i Zhangjiagang. Sedan dess har inte spelet varit lika övertygande. I Guangzhou har han ändå tagit sig förbi Giustino, där setsiffrorna skrevs till 2-1 innan det blev två raka tiebreak set mot Ayeni. Tuffast möjliga uppgift väntar i kvarten.

O'Connell flera nummer större?

Då O'Connell är i sin bästa form, med en pokal i ryggen, är han en storfavorit även i Guangzhou. Då formen har hållit i sig väntas han ta sig förbi Atmane också - förmodligen utan att tappa något set här heller. Atmane väger alldeles för lätt, i min bok.

Mitt spel blir att O'Connell vinner i raka set över Atmane, till 1.72 i odds, hos bet365 .
This is the stats tab
This is the post tip