Det här ska bara Pablo Carreno Busta städa av enkelt. I de sämsta av världar går det till fyra set, men Berankis spelstil passar honom så pass bra att jag tror att det här blir raka set.

Berankis vill spela aggressivt och attackera när han får chansen. Problemet är att Carreno Busta spelar i ett högre tempo och med så pass bra längd att Berankis inte kommer få några lägen att attackare utan kommer hamna i baslinerallyn. Där får han storstryk.

Kollar man formmässigt så har båda hittat något typ av toppform, skillnaden är dock att Berankis har hittat sin på challengertouren medan PCB gjort kanonmatcher i ATP Masters. Det är helt enkelt en enorm skillnad.

Trots att Berankis vann en challenger i Vancover för ett par veckor sedan bör han fortfarande anses vara en inomhusspecialist men serve, och follow up som största styrka. Trots att han är liten och snabb är det knappast någon större försvarsspelare. Man ska heller inte glömma att PCB faktiskt tog sig till semifinal här för två år sedan, så han trivs uppenbarligen med förhållandena i New York.

Som sagt, han släpper ett set på sin höjd men det ska vara för stor klasskillnad för att PCB inte ska täcka handikapplinan på -4,5 games till 1,72 hos bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip