Speltips: Carreno-Busta - Dimitrov

Sport: Tennis
Spelstopp: 2017-11-17 21:00
Land: England
Liga: World Tour Finals
Odds: 1.82
Tips: Car hcp +4,5 games
Alltså, det här är lite märkligt. Dimitrov är redan vidare från sin grupp och kommer spela imorgon kl. 21 mot Jack Sock i den första semifinalen. Vad har han då att vinna i matchen mot Carreno Busta? Ingenting.

PCB är redan utslagen men en vinst i gruppspelet ger ändå ett gäng rankingpoäng och en fet check och med tanke på att spanjoren blev inkastad här från ingenstans så är det ju en väldigt fin bonus om han lyckas slå Dimitrov.
Så, även om det låter lite dumt så borde rimligtvis spanjoren vara mer motiverad än Dimitrov, jag menar, ska bulgaren gå för fullt här och riskera att bli utslagen av Sock som fått en extra dags vila? Nej, makes no sense.

Men det är ändå inga konstigheter att Dimitrov är klar favorit här, han är den klart bättre spelaren på det här underlaget och PCBs form är svag. 2-2 i matcher på ATP-nivå mellan dem, tre av matcherna på grus så statistiken säger oss inte så mycket.
Men jag kan ändå tänka mig att det här blir match, att Dimitrov får lite Federer-syndrom och går på halvfart. Bulgaren vinner säkert tillslut men han kommer inte ge allt vilket ger en släng värde till Carreno Busta +4,5 games till 1,82 hos LeoVegas
  Carreno-Busta - Dimitrov
Spela på Speltips Carreno-Busta - Dimitrov
Poldan - 17 November 2017 - 12:51
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
16:00  Jaume Munar - Casper Ruud
Tennis - ATP Båstad - Jaume Munar
1.87
19:00  Elfsborg - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian hcp 0
2.18

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar