Tycker vi har väldigt liknande förutsättningar inför den här matchen mellan Carreno Busta och Fognini som vi hade när de möttes i Moskva för två veckor sedan. Underlaget är inomhus men med ganska hög studs och relativt långsamt - åtminstone för att vara hardcourt. Den gången vann spanjoren efter tre set och säkrade sin andra titel i karrären.

Skillnaden är däremot motivationsnivån. Fognini i första omgången i årets sista turnering... känns på förhand som om han mentalt redan tagit semester i och med finalplatsen i Moskva. Han rök direkt i första omgången i Wien och min uppfattning är att det mycket väl kan bli något liknande den här gången.

En av Carreno Bustas största kännetecken är att han alltid kämpar. Det är ytterst sällan du ser honom kliva in på en tennisbana med låg motivation. Dessutom skulle jag säga att han i dagsläget är bättre än Fognini. Båda spelade på en väldigt hög nivå i Moskva, men det var spanjoren som helt enkelt var stabilare.

...han är just det, äckligt stabil. Missar nästan ingenting, springer ner varenda boll, grym längd på slagen och inga direkta svagheter. Spelar smart också.

Man kan hävda att Fognini har högre kapacitet än Carreno Busta. Det kan jag nog hålla med om, men hur ofta tar han fram den? Max 1-2 matcher per säsong och att han skulle göra det i årets sista turnering, nej, tillåt mig tvivla.

Plockar Carreno Busta till 1,80 hos Willam Hill - finns ett par punkter lägre hos Nordicbet och Betsafe .

This is the stats tab
This is the post tip