Hur ska Gianluca Mager ta set på Carreno Busta? Det kommer gå för fort för italienaren det här. Carreno Busta satte upp ett jävla tempo mot Millman, och det är ett tempo som Mager inte kommer kunna hantera.

Normalt sett är Mager en ren grusspelare. Inget annat. Men så vann han en challnger på hardcourt i början av säsongen. Det låter säkert fantastiskt i mångas öron, men det var egentligen bara grusspelare med... alla andra var i Australien och spelade.

Rätt otroligt att Mager kan vara i andra omgången i Stockholm Open. Han förlorade nämligen kvalfinalen mot Dennis Novak i raka set, men på grund av avhopp fick han en plats i huvudturneringen och vände mot Andujar som uppenbartligen inte var fit. Så, räkmacka för Gianluca Mager... lustigt nog på räkmackans dag.

Det här är Magers andra match på ATP-nivå, åtminstone på hardcourt. Har fått nått wildcard på grus tidigare. Tycker man också ha i åtanke att han tagit en jättestor majoritet av sina poäng på grus och är ändå rankad en bra bit utanför topp 100.

Nej, Carreno-Busta är för noggrann och tappar max set en gång på tre. Spelar därför 2-0 i set till 1,65 hos LeoVegas , 888sport eller Unibet .
This is the stats tab
This is the post tip