Finns inget att hämta på ATP-touren den här veckan och jag vet inte riktigt hur många som ryggar på Challengertouren men det finns ett par godbitar därifrån varje dag.

Idag håller jag till exempel Zdenek Kolar ett par nivår högre än Salvatore Caruso. Den förstnämnde är/kommer att bli en riktig grusräv. Han har en väldigt bra serve för att vara grusspelare och en stor, yvig sving som passar bra på underlaget. Slog för övrigt Gabashvili i första omgången, men det kan iofs väldigt många göra när det handlar om första omgången i en Challenger.

Han är alltså rankad 260, Kolar, och har gjort rent hus på futuretouren hela året. Tog steget upp till Challenger för ett par månader sedan och fortsätter att storma fram där. Var ytterst nära att slå Elias Ymer i Cordenons och slog också både Gimeno-Traver och Basiliashvili i Prag veckorna innan. Så, kapacitet finns det gott om.

Salvatore Caruso är en av challengertourens sämre grusspelare. Bortsett från ett par dugliga skalper i år så måste man säga att året i stort varit bedrövligt för italiernaren. Har som bäst haft ungefär samma ranking som Kolar har nu, men haft lite trassel med skador genom året och så även de senaste månaderna.

Plockar Kolar till 1,57 hos Williams Hill, finns hos 1,52 hos Nordicbet och kan nog spelas ner till 1,45.

This is the stats tab
This is the post tip