När man sätter 2,20 i odds så respekterar man inte Cecchinato över huvud taget. Det ska nämligen passa honom jättebra att möta Mannarino i Moskva.

Dels för att underlaget är långsamt med hög studs. Det innebär att Mannarino kommer få dålig utväxling med sina flacka grundslag och att Cecchinato, som normalt är som bäst på grus, kommer få bra utväxling med sin toppspinn. Sen har vi ju det här med formen, jag tycker att italienaren bevisat att han är att räkna med i sånna här sammanhang medan Mannarino, som inför den här turneringen, förlorat fem raka matcher och bara vunnit ett set. Dessutom fick han megaproblem i första omgången här i Moskva mot 220-rankade Karlovskiy, vann efter många om och men i tiebreak i skiljeset.

Jag vet inte ens som jag skulle hålla Mannarino som favorit här. Jag menar, Cecchinato gjorde en grym turnering i Shanghai och höll länge jämna steg med Djokovic innan luften gick ur honom. Han gjorde även en klart godkänd turnering i St. Petersburg som spelas på ett snarlikt underlag som i Moskva, så, förutsättningarna är helt klart på italienarens sida.

Jag kan utan vidare säga att det här oddset är 30 punkter för högt och då åker ju såklart polletterna in hos OHMbet eller SpeedyBet .

This is the stats tab
This is the post tip