Här kan jag meddela att vi har en bra spel. Jeremy Chardy har 0-11 mot Djokovic och har aldrig tagit ett set på Novak. Därför prissätts han lite under 10,0 i det här mötet. Egentligen en smula högt men oavsett, det gör att handikapplinan blir skev. Handikappoddset autogenereras nämligen utefter matchoddset och man har inte haft i åtanke att det är extremt snabbt i Shanghai. Så här sa Chardy efter sin första match:

”Banorna här är oerhört snabba vilket överraskade mig, jag trodde nämligen inte att vi hade så här snabba banor på touren”

Vem gynnas av det här då? Inget snack om att det är Chardy. Hans hyperaggressiva spel och flacka slag blir som projektiler på det här underlaget. Sen är det inte särskilt troligt att han vinner, men att det blir hyfsat jämna setsiffror, det är jag övertygad om.

Som sagt, 11-0 till Djokovic men smular man ner statistiken kan man utläsa att Chardy täckt sin handikapplina i 3 av de 3 senaste mötena på snabba underlag.

7-6, 6-4 på gräs i Queens
6-4, 6-4 på hardcourt i Toronto
6-4,6-3 på hardcourt i Miami.

Som ni kan se, det är med ganska bred marginal som han täckt linan med de senaste fyra åren. Men man ska också ha i åtanke att Djokovic inte spelat sedan US Open och måste ju vara en smula rostig med ett matchuppehåll på 4-5 veckor (bortsett från plojturneringen Laver Cup).

Till 1,90 säger jag att Chardy +5,5 games är ett kanonspel hos LeoVegas , 888sport eller MrGreen .

This is the stats tab
This is the post tip