Kan meddela att jag aldrig skulle investera en krona i Hyeon Chung i nattens match mot Garcia Lopez. Dels för att Chung har dragits med skador senaste tiden men också för att koreanen inte varit särskilt bra på sisitone, och han lär prioritera US Open om han känner av minsta lilla skada i den här matchen.

Garcia Lopez har sänkt sin nivå ett hack i år men stångas med näbbar och klor för att hålla sig kvar. Han har gjort ett par fina insatser nu under USA-swingen, så rent formmässigt är det fördel spanjoren.

Har sett många av Chungs matcher senaste veckorna och det är påtagligt hur mycket han missar. Var totalt utspelad av Del Potro i Cincinnati och om Jack Sock vore i duglig fysisk form hade han inte vunnit den matchen heller. Sedan comebacken i Atlanta har Chung bara vunnit en match i raka set – i den matchen räddade han setboll. Det är ganska tydliga signaler på att han inte är i någon toppform.

Så som Chung spelar nu passar det GGL bra. Han kan stå emot bra i duellerna från baslinjen och Chung kommer med all säkerhet missa mycket även i den här matchen. Det går rätt långsamt i den här turneringen också vilket förhoppningsvis gör att Garcia Lopez hänger med lite bättre än om underlaget vore lika snabbt som i Cincinnati.

Luktar skräll här men jag nöjer mig med att spela +4,5 games till 1,70 hos LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip