Det går tyvärr inte att lita på Chung just nu. Han har kapacitet för topp 10, utan tvekan. Är förmodligen den mest atletiska spelaren på touren efter Djokovic. Han har också kopierat Djokovic spelstil. Är sinnessjukt vig vilket gör att han når allt ute i hörnen. Mer eller mindre omöjligt att slå igenom när han är som bäst.

Men nu är problemet att han inte är som bäst. Gjorde det fantiskt här förra året men sedan den där fotskadan har han ännu inte levererat på samma nivå. Man hade ju en förhoppnings att vinteruppehållet skulle göra honom väl men i ärlighetens namn ser det tyvärr ut att ha gett motsatt effekt.

Han har gjort två brutalt usla matcher i år. Förlust mot Gulbis i raka set där det var tydligen att letten var minst en klass bättre hela vägen plus en torsk mot 300-rankade Jose Statham. Inga strykebesked direkt. Men marknaden verkar tro att han vilat sig i form och kommer köra över Bradley Klahn... det tror emellertid inte jag. Klahn slog väl lite halvt igenom förra säsongen genom att göra rent hus på challengertouren och gå djupt i ett par stora turneringar. Han kommer med säkerhet göra livet surt om Chung inte är på topp.

Dessutom, Klahn gjort ett bra kval i Auckland och förlorade en tight match mot en grym Kohlschreiber i första omgången, inget att skämmas över utan snarare ett strykebesked.

Skrälläge här men jag väljer att gå på +5,5 games till 1,80 hos Bethard eller FastBet .

This is the stats tab
This is the post tip