Någon gång måste det ju vända för Jack Sock, han var liksom topp 10 när säsongen började men har bara vunnit fem matcher i år. Det här är dock en kanonchans att studsa tillbaka, Chung har varit skadad och drog sig ur ATP Toronto förra veckan. Inte helt fräsch kan man tro. Dessutom är det ingen formstark Chung som kommer till spel, han missade ju hela grässäsongen och har ett par halvdassiga förluster efter comebacken.

Sock har sju raka förluster i bagaget men vill man se någon ljusglimt så är ju det att han faktiskt inte var så förbannat dålig mot Medvedev i Toronto. Som sagt, känns som att Sock kommer att sprattla till på hemmaplan de kommande veckorna.

Tror det är till Socks fördel att han får spela på lite Snabbare hardcourtbanor, det är där han är som allra bäst, det ser man inte minst på hans tidigare framgångar i t.ex Auckland och Stockholm.

Med tanke på vilken hög högstanivå Sock besitter så känns 2,30 hos Bethard eller FastBet som ett jäkligt fint odds, börjar han bara hitta tillbaka så ska han avfärda Chung.

This is the stats tab
This is the post tip