Ska jag vara uppriktig tycker jag att handikapplinan på -9,5 games mellan Cilic och Duckworth är givmild. Det är så sinnessjukt uppenbart att australiensaren går in i Roland Garros för att hämta startpengar och inget annat. Han använder sig av sin skyddade ranking på 105 och i samma sekund som Raonic drog sig ur Roland Garros valde Duckworth att kliva in. Det vill säga, hade Raonic inte dragit sig ur hade Duckworth aldrig tagit ett WC här. För visst låter det lite märkligt att han vill göra comeback på grus när grussäsongen mer eller mindre är över?

Dessutom finns det inte en chans att han hunnit träna på grus, om han ens tränat över huvud taget. Min känsla är att han absolut inte är redo för comeback men att en halv miljon kr smakar fågel för att kunna fortsätta sin elitsatsning. Han har ju inte spelat in några massiva pengar senaste åren med tanke på skadefrånvaron.

Cilic är ju också trots allt nummer 4 i världen. Sug lite på den, världens fjärde bästa spelare ska möta en oförberedd WC-spelare som gör någon form att tafflig comeback. Nej, det här blir kross.

I de bästa av världar räcker det med att Cilic vinner med singelbreak i två set och dubbelbreak i ett set, tror dock att sifforna blir större än så. Nej, det här ska bara bli en mumsbit för kroaten så jag spelar -9,5 games till 1,71 hos Bethard .

This is the stats tab
This is the post tip