Oj vilka problem han haft i år, Marin Cilic. På årsrankingen är han väl knappt topp 100 och när han väl går djupt så att det alltid varit med en portion flax. Nu är ju gräs Cilics bästa underlag, men jag tycker inte att man kan förutsätta att han, från att varit nere i källaren, kommer till Queens och presterar sin bästa tennis. För det är exakt vad som behövs för att han ska täcka sin handikapplina mot Garin.

Garin var redan förra året en duktig grässpelare och min ”take” på honom inför den här säsongen var att backa honom på gräset. Nu slog han han igenom ordentligt på gruset och således blev han inte lite undervärderar på gräs. Men hur som helst, han är en riktigt bra grässpelare, Garin.

Har dessutom fått ett par matcher under bältet, Garin. Matcher som dessutom varit bra. Han sopade banan med Caruso och Haase innan han brände matchboll mot Coric i kvarten i Den Bosch. Så, formmässigt vet man ju var Garin står, medan Cilic är ett mer osäkert kort.

Det går snabbt på gräs, det vet ni. Och både Garin och Cilic har tunga servar vilket helt klart bäddar för jämna set och små marginaler. Därför spelar jag Garin +3.5 games till 1,81 hos Unibet .

This is the stats tab
This is the post tip