LeoVegas ger oss 1,85 på Gilles Muller +3,5 games mot Marin Cilic. När man ser detta så kan en höna räkna ut att oddssättarna inte sett Mullers första match i den här turneringen. Han förlorade bara två poäng på förstaserven mot grässtarka Shapovalov och förlorade totalt bara 10 poäng i egen serve under hela matchen.

Han är ju en utpräglad grässpelare, Muller, har alla ingridienser som man behöver: bra serve, bra volley och bra slice.
Nu är ju knappast Cilic någon duvunge direkt, han är jättebra på gräs – ett hack bättre än Muller, som min poäng här är att Muller kommer vara extremt svårbreakad. När han får fart på grässpelet är han typ topp 10 på underlaget.

De har mötts tre gånger tidigare där Cilic vunnit samtliga matcher men samtidigt har Muller täckt handikapplinan varje gång – dessutom tagit set i 2 av 3 matcher vilket bevisar lite det jag är inne på – Cilic är den något bättre spelaren men marginalerna blir små när två så pass starka servare möts på gräs.

Värdet ligger på Muller i den här matchen men jag investerar mina polletter i handikappspelet istället. Tycker inte det är fel att skicka in pengarna på set-handikapp eller överspelet.

Som sagt, -3,5 games till 1,85 är ett kanonspel.

This is the stats tab
This is the post tip