Visst, Cilic har bra minnen från US Open och brukar prestera i New York, men så här långt har han varit anskrämlig och hade lite tur att han fick Isner i tredje omgången. Det innebär en matchbild där han inte behöver spela särskilt mycket tennis och på så vis ser han bättre ut. Men nej, Cilic är inte inne i någon bra period.

Det är däremot Nadal. Sa i en intervju att han är helt fysiskt fit och utöver det har han inte behövt spela mer än sex set så här långt. Det kan liksom inte bli mer optimalt.

6-2 inbördes till Nadal. Ganska bra av Cilic att vinna var fjärde match. Det är egentligen inte så konstigt, när Cilic spelar bra så har han tillräckligt med tryck och tillräckligt hög säkerhet får att slå igenom Nadal. Problem just nu är att han inte har den säkerheten. Han kommer med andra ord att slå bort sig.

Nadal är obreakad så här långt. Räddade tre breakboll mot Millman och behövde inte rädda någon mot Chung – det är ett styrkebesked som heter duga. Nej som sagt, han verkar vara i harmoni och en harmonisk Nadal är inget man skojar bort.
Gillar att spela handikapp på Rafa, han sliter för varje poäng och är det som jag tror, att Cilic är sämre än vad marknaden tror, då kan det bli en ruskig bortblåsning.

-6.5 games till 2,00 hos Unibet är spelat.

This is the stats tab
This is the post tip