Kan kan ju inte anklaga Marin Cilic för någon storform direkt. Han floppade rätt rejält i US Open och jag har väldigt svårt att tro att han åker till japan efter fem veckors tävlingsuppehåll och spöar en upcoming kvalspelare utan vidare.

Han har gjort det bra senaste veckorna, Tsitsipas. Född 98 och försöker redan slå sig in på ATP-touren. Har lyckats kvala in i tre raka turneringar och har en sepl som är anpassat för alla typer av underlag. Han är ännu en i raden att försöka efterlikna Federer, har mer eller mindre kopierat schweizarens serve och försöker spela så aggressivt som möjligt.

Nu är ju Cilic en klart bättre spelare, men man måste ändå sätta ett frågetecken krings hans fysiska status och matchoträningen. Det är aldrig lätt för en etablerad spelare som haft ett uppehåll att komma tillbaka och möta en hungrig kvalspelare i första omgången.

Cilic har inte varit särskilt bra på hardcourt i år heller. Han har tappat set i 13 av 14 matcher på hardcourt under 2017, hans säsong räddas ju en hel del av gräset men som sagt, på hardcourt är det inget som imponerat alls.

Jag plockar Tsitsipas +4,5 med en tyngre peng till 1,80 hos bet365 och en minipeng rak till 5,60 hos Bethard

This is the stats tab
This is the post tip