I min bok är det vansinne att sätta 21,5-lina mellan två så pass serveorienterade spelare som Copil och Cilic på ett så pass snabbt underlag. För man ska veta att Cincinnati tillhör toppskiktet i snabbet bland utomhusbanorna på touren, tror egentligen bara det är Shanghai som är snabbre.

Att det går snabbt gynnar såklart servaren och när den bästa servaren är underdog så är det ännu bättre. Copil kanske inte har en serve som ska jämföras med Isner och Karlovic, men den är inte jättelångt därifrån. Han slog in 13 ess på åtta servegem mot Kohlschreiber i första omgången och tappade totalt bara nio poäng i egen serve under hela matchen. Nu är visserligen Kolhi rätt formsvag, men ingen spelare på touren får det lätt om motståndaren bombar in över 1,5 ess per match.
Cilic är naturligtvis en klart bättre tennisspelare och kommer vinna mycket när bollen är i spel, men hans returer är lite av en svaghet och så länge han inte får längd på returerna så kommer Copil göra allt för att döda poängen direkt.

Copil vann deras senaste möte efter tre set (ett tiebreak) på ett underlag som är nästan lika snabbt som Cincinnati. Matchen spelas dessutom på dagtid när bollen flygare snabbre genom luften så, jag menar, allt talar för att det här blir höga setsiffror.

bet365 ges oss 1,90 på över 21,5 games och då åker mina polletter in med dunder och brak.


This is the stats tab
This is the post tip