Är det bara jag som tycker att det är en smula märkligt att Ryan Harrison, från ingenstans, helt plötsligt dyker upp här i Basel?

Han stod över hela asien-swingen och de första inomhusturneringarna i Europa, men nu är han på plats i Basel. Frågan är väl bara i vilken form han dyker upp i? Har inte spelat sedan US Open och har uppenbarligen inte varit fit for fight sedan dess. Att han sen ska åka till Europa och slå en av de absolut mest inomhusspecialiserade spelarna på tourn – det har jag väldigt svårt att tro.

Under tiden Harrison haft speluppehåll har Copil hunnit med att spela fyra turneringar, egentligen utan några större resultat men han imponerade i kvalet till Basel och min övertygelse är att han börjat hitta formen. Faktum är att han bara släppte till ett break mot Lajovic oh Mischa Zverev.

Underlaget är snabbt och det gynnar, som alltid, spelaren med tyngst serve vilket i det här fallet är Copil. Och ja, som nämnts ovan, Harrison kommer ju såklart inte komma till spel här i någon kanonform. Därför är 1,74 på Copil hos Bethard ett kanonspel.

This is the stats tab
This is the post tip