Speltips: Copil - Struff

Sport: Tennis
Spelstopp: 2017-10-18 14:00
Land: Sverige
Liga: ATP Stockholm
Odds: 2.10
Tips: Tiebreak
Alltså, visst, Copil och Struff har inte tryckt in ett enda överspel på fem möten, men herregud, med den spelstilen som de har och de kvaliteer och svagheter som båda besitter är det ett mirakel.

Både Struff och Copil har väldigt hårda och flacka servar vilket passar perfekt på det här underlaget. Båda är inomhusspecialister och det går väldigt snabbt i Stockholm Open i år vilket ska gynna båda två i respektive servegem.

Copil är extremt ödmjud inför sina matcher. Han tankar extremt sällan och det gäller Struff också, om än inte samma höga grad. Har kikat på en del matcher så här långt och slutsatsen man kan dra är att det går väldigt snabbt och att hårdslående och spelare som slår flackt har nått framgång i kvalet. I den kategorin kan vi sätta både Copil och Struff.

Hittills har lite mer än hälften av matcherna innehållit minst ett tiebreak. Då får man också väga in att ett par matcher i kvalet varit extremt ojämna. Nu har vi att göra med en väldigt tight matchup som kan gå lite hur som helst.

Jag tror att det absolut mer än 50% chans att vi får se ett tiebreak i den här matchen och oddset på över 0,5 tiebreak till 2,05 hos Leo Vegas är solklart värde.

  Copil - Struff
Spela på Speltips Copil - Struff
Poldan - 16 Oktober 2017 - 18:30
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
MangeJ - 2017-10-16 22:04

Den spelas på onsdag kl 11, iaf enligt Bet365...


Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
13:00  Denis Istomin - Mikael Ymer
Tennis - ATP Båstad - Mikael Ymer
1.95
17:55  Shkupi - Glasgow Rangers
Fotboll - Europa League - 2 håller nollan
1.90

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar