Det finns en sak som man inte tycks tagit hänsyn till här. Det är att Madrid är en av de absolut snabbaste grusturneringarna på touren. I regel kan man se att hardcourtspelarna går bra här och att holdprocenten är klart högre än i andra grusturneringar.

Det är en stor anledning till att en så pass begränsad spelare som Copil kvalat in här – på vägen har han bara blivit breakad en gång. Det säger nog mer om underlaget än vad det säger om Copil som spelare. Han ställs mot en annan serveorienterad spelare i Jan-Lennard Struff, kan lova att det kommer vara väldigt få dueller och en jävla servande i den här matchen.

Att bara två av sex matcher mellan dem gått över 21,5 games är väldigt märkligt och måste vara variation snarare än något annat. Av Struffs senaste sju matcher har fem gått över och detsamma gäller Copil: 5 av de 7 senaste har gått över – och då är det som sagt långsamt grus de spelat på.

Känner mig bekväm med att över 21,5 games sitter här till 1,65 hos Bethard . Inget fel att spela över 22,5 heller till till 1,91.

This is the stats tab
This is the post tip