Helt overkligt att Struff vs Copil inte täckte överspelet igår. När kommer servade för 5-4 i andra ser stod väl övern i ungefär 1,02 men så är det emellanåt. Skam den som ger sig dock, idag är det Struff som är underdog och med tanke på hur han servat så här långt – det kommer bli svårt för Coric att komma åt honom. För, inte nog med att han servade bort Copil, han slog ut Isner/Sock i dubbeln direkt efteråt också.

2 av 3 matcher mellan dem har gått över, och bara för att det är grus idag så sätter bolagen lilan på 21,5 igen. Jättemärkligt med tanke på hur bra hardcourtspelarna hållit serven så här långt i turneringen.

Fantaskit utveckling på Coric i år förresten. Lite mer tryck i bitarna och jag menar, han slog 12 ess i mot Carreno Busta förra omgången. Visst, han har alltid haft en duglig serve, men 12 ess på nio servegem är väldigt bra för att vara Coric.

Nåväl, överspelet ska sitta här och det finns ett par guldkorn att välja mellan. Jag gillar över 21,5 games och och 9,5 games i första set till 1,82 hos LeoVegas .

This is the stats tab
This is the post tip