Alltså, det här kan väl bara inte Cuevas förlora? Han gjort sin spelmässigt bästa turnering för året i Madrid och ser ut att vara i kalasform. Bra för det här spelet att han åkte ut mot Isner också. Då finns det energi kvar i benen och även om Marco Cecchinato har en bra serve för att vara grusspelare så besitter Cuevas en av tourens bästa returer. Och när underlaget är så pass långsamt som det är i Rom så kommer Cecchinatos serve bli neutraliserad.

Cuevas ska vara mycket starkare i bollandet. Tappade visserligen set i tre av tre matcher i Madrid, men tycker nästan att samtliga tappade set var orättvisa. Han var den bättre spelaren i samtliga tre matcher.

Det är heller inte omöjligt att vi ser början på en reaktion från Marco Cecchinato nu. Han vann ju grusturneringen i Budapest för ett par veckor sedan och kommer vara väldigt överrankad framöver. Han hittade en bra formtopp men den nivån kommer han aldrig kunna hålla i. Är ju egentligen en spelare som pendlar runt 100-strecken och så småning om kommer han trilla tillbaka dit. Vi får se hur länge spelet sitter i, men jag blir inte förvånad om han förlorar ett par nu på par.

Cuevas till 1,51 smakar fågel hos Bethard men jag trycker även in en slant på -2,5 games till 1,80 hos LeoVegas .

This is the stats tab
This is the post tip