Efter att Carlos Alcaraz har korats till mästare av Franska Öppna är det dags för grässäsongen att ta vid.

För fjärde gången på ATP-touren ställs David Goffin mot Luca Nardi, denna gång i Hertogenbosch. Samtliga tre tidigare möten har varit jämna och gått till ett avgörande tredje set. Även denna drabbning bör bli jämn. Här är mitt speltips i matchen.

Den tidigare världssjuan har halkat ner till plats 115 på rankningen. Säsongen har varit hyfsad, med spel på Challenger nivån blandat med de finaste turneringar. Många gånger han har också fått kvala in. I Paris blev han slagen i raka set av finalisten Alexander Zverev. Spelet på gräs är inte heller något att hänga i julgranen.

Detta blir Nardis tredje match på det snabba underlaget. 20-åringen är rankad på plats 72 efter en bra säsong med 17 segrar under 13 turneringar. En pokal och en final finns som merit under 2024, samt en fjärde omgång i Indian Wells. Mycket talar för att italienaren, som har en bra serve, kommer göra fina insatser på gräs.

Ingen favorit att hålla i handen!

Spelbolag har Goffin, trots en rätt så dålig form, som favorit till seger. I dagsläget är det svårt att se honom som en klar sådan mot vilken topp 100 spelare som helst - oavsett underlag. Nardi har alla vapen som krävs för att jämna ut oddsen och bjuda upp, återigen, på en hård batalj.

Mina pengar läggs på att Nardi täcker handikapp linan på +3,5 games, till 1.81 i odds, hos Unibet .

This is the stats tab
This is the post tip