Ivo Karlovic ska inte ha några större problem med Stev Darcis i Pune. Han har levt farligt i varenda match, Darcis, och hans svaga servande gör att han ofta blir ett enkelt byte för storservarna.

Inte bara serven som kommer bli problem för Darcis här, när Karlovic får över bollen på Darcis backhand kommer han fastna i backhandslice-rallyn och då kommer Ivo få lägen att kliva fram på nät. Det är samma taktik som alla storservare använt mot Darcis och det har funkat i de flesta fallen. Så här har Darcis spelat mot andra storservare:

0-1 mot Isner
0-1 mot Karlovic
0-1 mot Raonic

Det här är alltså de tre bästa servarna på touren och på tre matcher har Darcis vunnit ett av totalt tio set. Inget man skriver hem om till morsan direkt.

Oavsett om Darcis tar det här till ett eller ett par tiebreak så ska Karlovic vara för bra i tiebreak. Det räcker med att han får träff på en andraserve för att minibreaka medan Darcis har så dålig räckvidd att till och med Karlovics andraservar blir ohanterliga. Till 1,70 hos Bethard eller FastBet ska det här vara ett bra spel.

This is the stats tab
This is the post tip