LeoVegas gör ett utstick på Steve Darcis mot Paolo Lorenzi i första rubbern i Davis Cup-mötet mellan Belgien och Italien. Jag tycker personligen att 1,44 som erbjuds på belgarna är värde att vinna den här matchserien, just för att Goffin inte kommer förlora någon av sina matcher och att Darcis har goda chanser att vinna båda sina. Kan bli ren utklassning det här.

Lorenzi växlade upp på hardcourt för ett par säsonger sedan. Han har en bra serve för att i grunden vara en utpräglad grusspelare, men alltså, den här säsongsinledningen vittnar om att han börjar ta slut och har egentligen inte bevisat någonting på inomhushard.

Kikar jag igenom lite statistik så får jag fram att han spelat sju proffsturneringar på inomhushardcourt och det är ju inga resultat man drägglar över. Slog ju visserligen Darcis i Metz för två år sedan. Den gången stod belgaren i 1,35 - nu alltså 1,90.
Men man ska veta att Darcis är en jävel på ihard. Hans bästa underlag tillsammans med grus, vunnit ett gäng titlar på challengertouren och det är svårt att komma åt honom när han slicar sin backhand så bra.

Tror att Belgien tar ledningen genom Darcis som dock inte spelat sedan Delray Beach där han lämnade WO i kvartsfinalen p.g.a att hans dotter behövde opereras. Så, han har varit borta ett par veckor men har alltså inte varit skadad.

1,90 duger gott och väl här på Darcis, finns som sagt hos LeoVegas .

This is the stats tab
This is the post tip