Två skickliga kontringsspelare mot varandra. Ingen av dem trivs sådär jättebra med att sätta fart på bollen. Men det är två saker jag tror kommer fälla avgörandet.

Det ena är att De Minaur saknar erfarenhet av grusspel medan Carreno Busta är spanjor vilket betyder att han är uppväxt på grus och är naturligtvis det underlag han trivs bäst på i grunden även om han senaste åren börjat spela bra på hardcourt också.

Den andra är att Carreno-Busta har en klart bättre serve. Det gör att han kommer få fler gratispoäng som i slutändan såklart kommer vara en tung fördel.

Sen spelar ju De Minaur betydligt flackare än Carreno Busta. Då får man automatiskt problem på grus. De Minaur hade inför Roland Garros tre raka förluster på grus och han hade, inför första omgången mot Bradley Klahn, bara en vinst på grus på ATP-touren.

Carren-Busta är dessutom i djupt behov av poäng. Han är rätt pressad här och har ju ett jätteläge att ta sig till tredje (kanske tom fjärde) omgången och därmed försvara sina poäng från förra säsongen.

Fortsätter med handikappspelen. Den här gången -3,5 games till 1,80 hos SpeedyBet & 10bet .

This is the stats tab
This is the post tip