Alltså, det är väldigt mycket lotto involerat i ATP Next Gen Finals och det tycker jag man ska ha i åtanke när man bettar.
Returtagaren har en fördel i att man spelar no-ad med recievers choice och dessutom med no-let vid nätserve – det vill säga om bollen tar i nätkanten och in startar spelet i alla fall. Det känns också som någonting som gynnar returtagaren, om han är på alerten.

Det betyder också att de sämre spelarna – i det här fallet Liam Caruana – kommer ha större chans att skrälla eller åtmistone plocka set mot de mer etablerade spelarna. Det i sin tur gör att överspelet blir intressant.

Nu är De Minaur fruktansvärt mycket bättre än Caruana men jag utesluter ändå inte att italienaren plockar ett set. Som sagt, små marginaler och perfekta förberedelser ska inte underskattas och dessutom visade Caruana form när han slog Robert och pressade Herbert på hemmaplan i Ortisei, förövrigt ett liknande underlag som här i Milan. Ingen kanonform på australiensaren heller som är ganska oprövad på inomhusunderlag.

Spelet i den här matchen blir över 19,5 games till 1,95 hos 888sport , LeoVegas eller MrGreen vilket innebär att spelet garanterat sitter om Caruana nyper ett set men att det också sitter om han håller jämna steg, t.ex: 4-3, 4-3, 4-2.

This is the stats tab
This is the post tip