Nej nu får folk ta och hålla sina hästar. Jag är den första att instämma i att De Minaur inför säsongen varit underskattad, men herregud, nu är han alltså – enligt oddsen - ansedd som en topp 40-spelare, och då måste man sätta ner foten.

Visst, ett gäng väldigt solida matcher så här långt och han har publiken i ryggen men det kommer passa honom dåligt att möta en spelare som Lopez. Han kommer få enorma problem att komma åt spanjorens serve och hur kommer han tackla Lopez superaggressiva nätattacker? Han lär i alla fall inte vara van vid det.

Jag vill påstå att De Minaur inte har ett tillräckligt bra serve för att hålla topp 50 och man vet inte ens hur han hanterar en av världens bästa slicar. Kommer säkerligen bli en toppspelare tillslut, De Minaur, men att han i dagsläget ska slå Lopez i en ATP-kvartsfinal på hardcourt, det måste man bara ifrågasätta.

Jag menar, om Lopez sopar banan med Schwartzman (som har en liknande spelstil som De Minaur och är 100 ggr bättre) – då borde han rimligtvis vinna mot austaliensaren också.

Står stjärnorna rätt för australiensaren så har Lopez en dålig dag och en serve som inte fungerar, men en vanlig dag ska Lopez vinna den här matchen betydligt oftare än 53,5% av gångerna (odds 1,87) som erbjuds hos Bethard .

This is the stats tab
This is the post tip