Murray höll sig obreakad mot Sandgren – bra gjort. Men det såg inte särskilt vackert ut. Han rör sig oerhört flegmatiskt just nu. Och det kanske inte är så konstigt, han är ju ”nyopererad” och har väl inte riktigt växt in i sin nya kropp.

Att döma av gårdagens framträdande skulle jag säga att han håller en nivå runt 75-80. Det räcker för att slå en spelare som Sandgren men att han, med den här rörelseförmågan, ska ha någon chans mot De Minaur. Det håller jag som direkt otroligt.
De Minaur lever mycket på sin snabbhet, precis som Murray, och när Murray nu inte kan springa ordentligt, då blir det liksom orättvist. Andy har inte en offensiv att slå igenom De Minaur och kommer han verkligen hinna med i försvarsspelet? Jag är högst tveksam.

För att slå De Minaur måste man ha en bra offensiv. Det har inte Murray nu, han hamnar för långt bakom baslinjen och det kommer straffa sig i den här matchen, det är jag säker på.

Så här sa Murray efter vinsten mot Sandgren:

“Now I'm tired and fatigued and muscles and stuff are tired from playing the match. But in terms of how my hip feels, that feels really good,” Ett ganska bra bevis på att han är matchotränad. Och det där returgemet som uppgick till nästan 20 minuter, det sätter nog sina spår på en spelare som bara gjort en handfull mathcher i år.

Jag spelar De Minaur -3,5 games till 2,00 hos Unibet eller LeoVegas . Raka till 1,40 är bra som dubbelvirke också.

This is the stats tab
This is the post tip