Det finns inte en möjlighet att De Minaur slår Tsitipas i ATP Paris. Han är för tunn mot greken på den här långsamma underlaget. Det blir som att hans offensiv totalt försvinner.

Nu är ju egentligen inte De Minaur en offensiv spelare, men på det här studsiga underlaget försvinner den lilla offensiv han har. Dessutom blir hans veka serve avslöjad också. Tsitispas kommer få gott om tid att dunka in De Minaurs andraservar med De Minaur kommer få problem i returspelet.

Det betyder alltså att De Minaur måste vara frukansvärt mycket bättre ute på banan än Tsitispas och det kommer han inte vara. Tsitsipas kommer få styra lite som han vill.

Haft bra lottning så här långt, De Minuar. Först Djere som är totalt odugligt på det här underlaget, sedan Bautista Agut som vill pressa upp tempot men vars spel inte heller passar på underlaget. Nu väntar Tsitispas som har 4-1 inbördes där enda förlusten kom på gräs – det underlag som De Minaur är som allra bäst på.

Hade räknat med odds kring 1,40 – vilket också är korrekt. Men nu får vi över 1,60 hos Bethard , SpeedyBet och FastBet och då åker polletterna in.

This is the stats tab
This is the post tip