Var lite körigt igår och sitter på flygplatsen nu, så det här blir en rek med kort spelstopp.

Om man jämför vad Karlovic och Del Potro presterat så här långt så kan vi säga att det är direkt dåligt av Ivo att släppa till breakbollar i fyra-fem olika servegem mot Mikael Ymer. Han var inte alls bra, doktorn. Men vann tillslut rättvist. Ymer blev tyvärr lite nervös och stod bara och slog moonballs på Karlovic backhand... kanske låter som en bra idé, men det är det inte.

För att Del Potro ska täcka 2,5-linan så krävs det att han vinner med ett breaks marginal (förutsatt att det inte blir ytterligare två tiebreak och vi ryker på serveordningen).... hur som helst. Han fick hål på Isner som har exakt samma spelstil som Karlovic så jag ser liksom ingen anledning till att det inte skulle bli ett liknande utfall idag.

Underlaget är ganska långsamt i Stockholm, inget som gynnar storservare särskilt mycket. Tittar vi på startfältet så är nästan alla sluggers ute: Muller, Isner, Brown samtidigt som Anderson och Sock varit i fara.

Del Potro har bra statistik mot storservare så jag litar på att han går vidare här och vinner med minst ett breaks marginal.

-2,5 finns till 1,75 hos Nordicbet

This is the stats tab
This is the post tip