Ryssen visade tidigare under året att han hänger med Del Potro bra på snabba underlag och jämför man Khachanov oktober 2018 med januari 2018 så är den förstanämnda versionen bra mycket bättre, inget snack om att han utvecklats under året. Två gånger möttes de tidigt på året där Delpo gick segrande ur två jämna matcher:

Australian Open: 6-4, 7-6, 6-7, 6-4
Auckland: 7-6, 6-3

Men som sagt, då ska man ha i åtanke att Khachanov är rankad nästan 40 platser bättre på rankingen idag jämfört med ovannämnda möten.

Det blir förmodligen inte mycket till dueller i den här matchen, två väldigt tunga servar och både Khachanov och Del Potro är väldigt bra på att följa upp korta returer. Så jag räknar med att det blir jämna setsiffror rakt igenom.

Rent formmässigt kan man ju knappast säga att det är något större fel på Del Potro, men kollar man på Khachanov så har han täckt sin handikapplina, både som favorit och underdog, i 12 av sina 13 senaste matcher vilket indikerar på att han är undervärderad.

Båda vann sina respektive matcher i första omgången i raka set men vad som är anmärkningsvärt är att Del Potro bara vann 4 av 15 andraservar vilket är ruskigt svagt för att vara honom – särskilt mot en spelare som Ramos-Vinolas.
Det här kommer bli tufft för Del Potro. Förväntar mig en jämn match där Khachanov tar minst ett set och täcker +3,5-lina till 1,71 hos LeoVegas , 888sport eller MrGreen .

This is the stats tab
This is the post tip