Man börjar ju undra, vad Frederico Delbonis har för ärenden i Europa...

Han spelade en gruschallenger i Dominikanska Republiken för tre dagar sedan. Åkte på stryk av en spelare som han själv förmodligen inte visste fanns, men som nu vunnit två gruschallengers och har en ranking kring 160.

Så, nu har han alltså packat väskan och dragit till Belgien för att spela inomhushardcourt. Det underlag han ogillar mest förutom gräs. Man måste ju undra hur det ska gå för honom? Möter dessutom Marius Copil som är en inomhusspecialist. Nej, jag förstår inte riktigt hur Delbonis tänker här. Det enda rimliga är att han tänkt försöka kvala in till Paris Masters och med tanke på att det är långsam hardcourt och när han ändå är i krokarna så kan han plocka lite startpengar i Antwerpen och Basel.

För gudarna ska veta att det går för snabbt för Delbonis i Antwerpen, men han får trots allt €6000 för besväret så man får anta att det är värt att flyga över.

Copil har 1-0 i matcher...från Stockholm 2012. Delbonis är bättre på hardcourt nu, men det är Copil också. På den tider var de båda runt 200 på rankingen skulle jag tro.

Copil har redan vunnit två kvalmatcher i Antwerp, raka set dessutom. Snittat en bra bir över ett ess per servegem. Som ni förstår, Delbonis kommer inte vara tillräckligt bra ute på banan för att hota Copil. Min övertygelse är att det här slutar i raka set.

Copil 2-0 i set ger 2,20 hos Unibet , LeoVegas eller 888sport .


This is the stats tab
This is the post tip