Var på flaskan i helgen så hann inte reka i tid men nu sköts den matchen fram tills måndag. Mitt spel i den här matchen är solklart. Mackan Eriksson är inte bara formtoppad utan har höjt sin nivå ett hack. Jag blir faktiskt rätt förvånad om han inte hänger med Delbonis bra i den här matchen.

Tyvärr är det ganska få bolag som erbjuder handikapplinor på den här matchen så jag får kika på överspel istället. Linan ligger på 19,5. Känns som att Eriksson kommer hänga med rikrigt bra i minst ett set och då ska det mycket till för att den här ska spricka.

De möttes ju för bara ett par veckor sedan, då slutade matcher 7-5,7-5 till argentinaren. Nu är förutsättningarna ännu bättre för Mackan. Han spelade ju challengern i Båstad förra veckan. Höll på att slå ut Lajovic, men framför allt så har han varit på plats väldigt länge nu och har haft riktigt bra träningsförutsättningar på plats.

Rankad 98 nu, Delbonis, han ska ju egentligen vara cementerad topp 60 men har sänkt sin nivå lite och har tvingats ner på challengertouren. Knappast den säkraste spelare i ett tidigt skede av en turnering. Han har åkt på ett par nitar i första omgången senaste året och jag är säker på att Mackan kommer kriga till sista bollen här.

Över 19,5 games spelas till 1,83 hos bet365

This is the stats tab
This is the post tip