Speltips: Delbonis - Herbert

Sport: Tennis
Spelstopp: 2018-06-25 14:39
Land: Turkiet
Liga: ATP Antalya
Odds: 2.07
Tips: 0-2
Hmm... hur får man Herber till 1,40 mot Delbonis? Det kanske låter lågt men jag kan utan vidare säga att det är på tok för högt. Delbonis är en fullständigt oduglig grässpelare, aldrig vunnit en match på underlaget i sin karriär och har ju dessutom inte spelat tennis sedan Roland Garros.

Hade ju alltid kunnat spela grus på challangernivå men nu är han direktkvalificerad till den här turneringen så det skadar väl inte att prova. Problemet när Delbonis spelar gräs är att han är fruktansvärt dålig att slå på slicade bollar, egentligen från båda sidor. Dessutom, den typen av försvarsspel som Delbonis spelar är väldigt ineffektivt på gräs. Han gillar att loopa toppspinnade bollar som inte bitar på det här underlaget och hans slice är för dålig för att kunna användas i försvarsspelet.

Det är inte konstigt att Delbonis aldrig vunnit en gräsmatch. Han har inga kvaliteer i sitt spel som gör honom bra på underlaget. Däremot är ju Herbert en superaggressiv spelare med bra serve- och volley. Har ett par fina resultat på gräs men borde egentligen vara bättre. Nu är ju såklart Delbonis en mumsbit för honom ändå och allt över 1,40 är kanon.

Jag plockar Herbert 2-0 till 2,07 hos Nordicbet och -2,5 games till 1,57 hos Fastbet och Bethard.
  Delbonis - Herbert
Spela på Speltips Delbonis - Herbert
Poldan - 24 Juni 2018 - 22:59
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
20:45  Bulgarien - Slovenien
Fotboll - National League - 1
1.80
21:00  Frankrike U21 - Spanien U21
Fotboll - Vänskapsmatch - BLGM
1.76

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Livestreaming