Vi vet ju vilken vansinnig potential Grigor Dimitrov har. Det sitter mycket i huvud på bulgaren så jag skulle nog inte investera särskilt mycket i honom som favorit. Men nu är han underdog mot Cilic och jag skulle tro att han trivs i den situationen. Gjorde en riktigt bra turnering förra veckan och jag får känslan att han är lite på gång.

Cilic fick en ganska väntad reaktion på en väldigt fin grässäsong. Torskade alltså mot Karlovic i första omgången i Toronto och vi får se hur mycket han går in för OS. Tror helt klart att OS är viktigare för Dimitrov, kanske inte när det kommer till turneringens status utan mer för att hitta tillbaka form och få självförtroende. Gör han ännu en bra match här så tror jag garanterat att han täcker handikapplinan på +3,5.

Två matcher och fyra set har de spelat mot varandra tidigare. Samtliga set har gått över 10,5 games och 1-1 i matcher.

Skulle tippa att underlaget är ganska långsamt, men det är ju två riktigt bra servare med något sämre returer som ställs mot varandra vilket bäddar för många holds. Det har ju bara blivit två servegenombrott på 48 servegem mellan dem så räknar med en tight match här igen.

Både överspelet och hcp på Dimitrov känns bra i den här matchen. Finns till 1,74 hos Unibet .

This is the stats tab
This is the post tip